Reviews

 

Om u een indruk te geven van de ervaringen die mensen tot nu toe bij mij hebben gehad, volgen hier een aantal verhalen uit de eerste hand. Ik heb ook aan een aantal kinderen gevraagd of ze voor mij hun ervaring willen tekenen.

Ook kun je op mijn facebook-pagina bij 'ervaringen' zien hoe mensen mij tot nu toe hebben beoordeeld.

 

De geplaatste verhalen/tekeningen zijn na toestemming geplaatst.

Sommige stukjes zijn met naam ondertekend, maar sommige mensen willen niet met naam genoemd worden. Ik zal dan 'anoniem' onder het stukje plaatsen.

 

Allemaal bedankt voor jullie beoordelingen en het delen van jullie verhaal. Welke bijdrage is dat weer voor zoveel andere mensen? 




22 juli 2019


Ik heb nu drie bars behandelingen gehad en ik moet zeggen dat ik er heel veel aan heb gehad.  Ik had ervoor enorme hoofdpijn door teveel ballast in nek en schouders. En dat is nu bijna niet meer aanwezig. Terwijl ik dit dagelijks had. En heel veel rust gecreëerd in mijn hoofd.  Dankjewel Dori ik kom zekers nog weer bij je terug. En raad het ook zeker iedereen aan. 😊


Esther Wassink


       __________________________________


21 juli 2019



In een druk leven met werk kinderen en een huishouding ben ik ook op zoek naar balans. Inmiddels heb ik drie behandelingen gehad. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Door de behandelingen wordt het idd rustiger in je hoofd. 

Ik merkte dat ik op een bepaalde manier tintelingen voelde in mijn lichaam...energie dus. En als dory dan iets zei klopte het ook precies met wat ik voelde of dacht. Ik probeer  nu steeds vaker toe te passen wat ik leerde ( het jezelf groter maken).  Dit kan op allerlei manieren....bijvoorbeeld bij opvliegers, maar ook als je het erg druk hebt of om afstand van een situatie te nemen waardoor je vaak een beter inzicht krijgt en het jou minder raakt.

Ik overweeg nog om de cursus te gaan doen zodat ik mijn dochters ook kan helpen om beter te ontladen van alle prikkels en emoties.

Ik vond en vind het een waardevolle ervaring!


Anomiem


        _________________________________


19 juli 2019


Ik kan het iedereen aanraden om een keer een afspraak te maken bij Dory. Wat voel je welkom en wat wil ze je graag helpen! Na de behandeling ben je heerlijk ontspannen en het hoofd weer leeg. Ook geeft ze je goede tips mee waar je in de weken na de behandeling nog iets aan hebt. Mij heeft het in ieder geval heel veel inzichten gegeven. Ik ben blij dat Energiebron in ons dorp is gekomen. Niet alleen vanwege de praktijk maar ook vanwege de leuke mensen die de familie Masselink zijn.


Fenneke Mensen-Maat


       __________________________________



18 juli 2019


Heb nu 4 behandelingen gehad bij Dory. Ik verheug  me al weer op de volgende. Je krijg zoveel  rust  in je lichaam  en geest. Ze haalt alle negatieve  reacties van binnen weg. Geweldig.


Miranda Lieftink-Grevers


      _____________________________________



12 juli 2019


Na mijn zwangerschap kreeg ik slaapproblemen en angsten. Ik kwam in aanraking met Dory. Ik las over de Bars en wilde dit wel eens proberen. 

Ik heb nu meerdere Bars behandelingen aan huis van Dory mogen ontvangen. Wat een fijne, lieve vrouw is Dory. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en stemt de behandeling af op je klachten. 

Na een paar Bars behandelingen had ik al veel minder angsten. Ik kreeg meer rust in mijn hoofd en kon beter met mijn gedachten en angsten omgaan. Dory leerde mij de tools die ik hiervoor nodig had. Deze gebruikte ik op de momenten dat de angsten of negatieve gedachten terug kwamen. Hierdoor werd ik dan weer rustig in mijn hoofd. 

Ik ontvang nog steeds graag de Bars behandeling van Dory om rust in mijn hoofd te houden. 


Lisette


         ___________________________________


8 juli 2019


Dory staat voor mij voor: Hoi, ik ben er voor je! Waar sta je en waar wil je heen, mag ik je aandacht geven waar je die verlangt? 

Zin in ontspanning, verbinding maken met jezelf, je hoofd en lichaam, verwondering over mogelijkheden... je weet nooit wat een sessie met Dory je gaat brengen: je moet 't ervaren (en even later sijpelt het nog steeds door en krijg je mooie aha-momenten, I love that!) Dankjewel Dory, dat je er altijd zo voor mij en zoveel anderen bent :D


Maatje Geverinck


      ____________________________________


30 mei 2019


Ik beveel Dory van harte aan als therapeut. 

De Bodyprocessen die zij kan bieden hebben voor mij persoonlijk mijn leven en bewustwording naar een hoger plan getild. En ik weet uit ervaring dat een ieder die een ontspanningsbehandeling ontvangt van haar verassende resultaten zal ervaren die worden opgeslagen in de cellen en zodoende lange tijd door zullen werken. 

Haar jaren lange ervaring als fysiotherapeut is een pré en haar blije, aanstekelijke uitstraling is een toevoeging aan alles wat ze te bieden heeft. 

Probeer het eens, het is een cadeau aan jezelf


Hennie Hermans


        __________________________________



6 augustus 2018

 

Wat is het toch heerlijk om zo iets bijzonders te ervaren. 

Het was voor mij de eerste keer dat ik een Bars behandeling mocht ontvangen. En wat heb ik genoten! Het was op een mooie locatie, niet in de praktijk. Heerlijk ontspannen met het warme weer onder de bomen. 

Ik ontving de Bars van Dory, En tijdens de behandeling heb ik heerlijk gekletst over alles wat in me opkwam. Het stroomde heerlijk. En nu dagen later voel ik me nog steeds een stuk lichter en meer gefocust. Voor mensen die twijfelen: niet doen, gewoon een afspraak maken!

En Dory nogmaals bedankt dat ik dit samen met jou heb mogen ervaren en van jou heb mogen ontvangen!

 

Ingeborg Gijzen  


29 juni 2018

 

Op 28 juni 2018 heb ik een Bars behandeling bij mij thuis mogen ontvangen. Het geeft je een bevrijdend en ontspannend gevoel. Tijdens de behandeling geeft Dory op een rustgevende en professionele wijze aan wat ze aan het doen is en wat je zelf daarvan kunt merken. Nu de behandeling voel je heerlijk uitgerust en kun je er weer een tijdje tegen. Raad het iedereen aan om een keertje uit te proberen. Dory Bedankt! 

 

Jan Huurneman 


9 februari 2018

 

 

Ik heb afgelopen december een Bars-behandeling ontvangen en januari 2018 een Bars-Cursus mogen volgen bij Dory.

Ze is een ontzettend warme en lieve vrouw, waardoor ik mij al snel op mijn gemak voelde.Ze neemt alle tijd en rust om te laten zien en ervaren waar je de vingers plaatst en ze is in staat om niet te oordelen, alles is goed. Dat geeft enorm veel ruimte. 

 

Deze ervaring is een grote verrijking voor mij en daar ben ik haar erg dankbaar voor!

 

(anoniem)


30 januari 2018

 

Twee keer een Bars-behandeling gehad bij Dory. Twee verschillende ervaringen:

 

De eerste was in november 2017, zo ontspannen, diepe rust en zo relaxed. Ik ben herboren na de sessie van een uur. Zo leeg en vrij.

 

Twee maanden later opnieuw een afspraak, omdat ik de spanning weer voel zitten. Ik ga heerlijk liggen en ontspannen, de energie stroomt goed.

Dory voelt een 'steen'op mijn borst en in mijn keel. Wil je die weg hebben, wordt mij gevraagd? Ja!

Hier moet ik hard aan werken om deze plek vrij te maken. Wat een emotie komt er los. Zo blij dat het gelukt is. Nu vast houden...(o nee, juist open houden :-))

 

Over twee weken kom ik weer terug, want ik ben nog niet klaar!

 

(anoniem)


Geweldig toch, hoe onbevangen een kind naar de wereld kijkt en jou zo weer helpt om nieuwe inzichten te verkrijgen! 
Vandaag mocht ik een 9 jarige jongen een Bars-behandeling geven.
Hij is al vaker bij mij geweest en geeft inmiddels heel goed bij zijn ouders aan wanneer hij weer een behandeling nodig heeft: 'Als mijn hoofd van binnen niet meer rustig is'. 


Tijdens de behandeling kletst hij enthousiast. Hij vertelt, vraagt, observeert en geniet. 'Ik voel kriebels zo van mijn voeten naar mijn hoofd gaan... Dat is zo fijn!' En ineens tussen alle verhalen door zegt hij: 'Hé, daar is jouw logo!'
'Waar?', vraag ik. 'Daar op die gele kaarsenhouder'. 
Hoe bizar! Vele jaren lang heb ik dit standaardje al op mijn behandelkamer staan. Al ver voordat ik mijn logo voor Energiebron verzon. En nooit eerder heb ik opgemerkt dat het symbool dat ik boven de 'i' gebruik, exact het zelfde is als het symbool in de zon die op mijn waxinehoudertje te zien is. De zon, een super Energiebron, met dat symbool erin! Hoe bijzonder is dat? Dankjewel lieve... voor dit mooie inzicht! 


Met stralende ogen en 'weer licht in zijn hoofd', zoals hij het zelf zo mooi verwoordde, klom hij van de behandeltafel. 
'Ik kan toch wel een paar van die kaartjes meenemen om op school neer te leggen', zei hij toen hij mijn visitekaartjes zag liggen. 'Dan weten andere kinderen ook dat jij er bent om ze te helpen'. 
Hoe mooi is dat? Mond op mond reclame, de beste reclame die er is. 


Dankbaar voor deze ontmoeting vandaag, zwaaide ik hem en zijn vader uit, in de wetenschap dat hij zelf weer aan de bel zal trekken bij zijn ouders als het weer nodig is.

Lieve groet, 
Dory


12 juli 2017

 

Ik ben een paar dagen geleden bij Dory geweest voor een behandeling. Dory is een hartelijke, lieve vrouw, je voelt je meteen op je gemak.

De behandeling was echt geweldig, heb mij nog nooit zo ontspannen gevoeld echt super en kan het iedereen aanbevelen.

 

Patricia Zwart


22 juni 2017

 


24 maart 2017

 

Ik woon in Den Haag en heb bij Dory eenmalig een Bars behandeling ondergaan op 28 januari. Steeds vergat ik om nadien een recensie te sturen. Bij deze alsnog mijn ervaring:

 

Ik wist een klein beetje van wat een Bars behandeling met je zou kunnen doen en omdat ik veel aan mijn hoofd had die periode leek het mij een plezierig idee om eens wat meer ruimte in mijn hoofd te krijgen.

 

De behandelruimte bevindt zich op een zolderkamer bij Dory thuis en is een prettige ruimte met fijne sfeer en temperatuur. Er staat een professionele behandeltafel waar je relaxed op kunt liggen.

 

Omdat ik maar beperkte kennis over Bars had en verder geen ervaring, ging ik er open in. Het lukte Dory goed om mij op mijn gemak te stellen en ze gaf tips over hoe ik het best kon gaan liggen. Zodoende kon ik mij gemakkelijk ontspannen. 

 

Tijdens de behandeling legde ze soms uit waar ze op dat moment mee bezig was of waar de energiepunten invloed op hadden. Het voelde ontspannen en plezierig en zo af en toe voelde ik ook prikkels of een soort stroompje door mijn lichaam. 

Bij een bepaald punt kreeg ik echt het gevoel alsof er een prullenbak aan vastgezette gedachten werd leeggegooid. Dit punt stond voor controle wist Dory mij te vertellen.

 

Na de specifieke punten op mijn hoofd ging de behandeling over in wat ik meer als een meditatie ervoer, waarin ze vooral probeerde om mijn energie meer ruimte te geven. 

 

Bijzonder hierbij vond ik dat ze op een gegeven moment, zonder dat ik het in de gaten had steeds meer afstand nam, toen ze vroeg te kijken, zag ik dat ze wel een paar meter verwijderd was, maar toch voelde ik nog een verbintenis alsof het maar een paar centimeter was. Ik snapte ook ineens wat ze bedoelde met je energie meer ruimte geven.

 

Aan het einde van de sessie kon het gevoel het beste beschreven worden met een soort nostalgisch gevoel van een periode uit mijn leven dat alles nog eenvoudig was en niet zo druk in mijn hoofd was. Ook voelde ik me een beetje licht in mijn hoofd.

 

Ik kan nou niet zeggen dat de week erna heel anders was, maar het prettige gevoel van minder ballast aan vastgezette gedachten heeft wel ongeveer een week standgehouden. Ik kan me voorstellen dat als je dit regelmatig doet het je denken en nemen van beslissingen wel degelijk beïnvloedt. 

 

Groetjes,

 

Ronny Beltman


 11/12 april 2017

 

Ontzettend bedankt voor deze bijzondere ervaring. Super om dit te ervaren en met jou te delen. Ik hoop dat er mezelf, maar zeker ook anderen mee kan helpen. 

Mijn reis is net begonnen aan de Hoogkamp 41 in Eibergen en zal vanaf hier verder gaan. Nogmaals bedankt!

 

Veel liefs,

 

 

Merel Startman


5 maart 2017

 

In een kamer met veel daglicht staat een behandeltafel. 

Het is een stille plek.

Dory staat achter mij bij mijn hoofd.

Met gesloten ogen, onder een warme deken en mijn hoofd op een zacht kussen voel ik Dory`s vingers op verschillende plekken zachtjes drukken.

Soms hoor ik haar rustige stem. 

Lichaamssensaties, gevoelens en gedachten komen en gaan.

We spreken hier op een kalme manier over met elkaar. 

Alles mag er zijn. 

De verbinding met de ruimte en stilte in mijzelf is wat deze Bars behandeling mij geeft.

Een bijzondere uitwisseling.

 

 

Madeleine Jongeneel


 

19 december 2016

 

Dory heeft mij mijn eerste Bars-ervaring gegeven. Het duurde eventjes voordat ik me er aan kon overgeven. Daarna kreeg mijn gevoel de ruimte en ontspande ik onder Dory`s handen. Mijn geest ging op reis tijdens de behandeling en die ervaring heb ik fijn met Dory kunnen delen. 

Door wat ik met dichte ogen zag onder woorden te brengen voor haar, begreep ik wat het betekende. Ik werd rustig. De ontspanning bleef de dag erna nog bij me. Het toen verkregen inzicht is nog steeds bij mij. 

 

(anoniem)


26 november 2016

 

Ik vroeg Twan Masselink (2-7-2011) om te tekenen wat hij voelde als ik hem een Bars Behandeling gaf. Dit is zijn knutsel/tekening.

 

"Ik heb jou gemaakt, mama! Omdat ik jou gewoon altijd zo lief vind als je me Bars geeft. En uit je handen komt heel veel energie!"

 

Wat voel je als ik je een Bars behandeling geef?

"Ik voel dan alsof mijn hele lichaam van binnen kietelt en dat is heel fijn."


18 december 2016

 

Dory en ik hebben elkaar leren kennen tijdens het uitwisselen van een Access Consciousness Bars sessie, tijdens een van onze uitwisselingen merkte Dory op dat er wellicht wat blokkades kunnen zijn in mijn lijf die het misschien moeilijker maken om 

zwanger te raken. Ze zei dat een Reiki behandeling een bijdrage zou kunnen zijn voor mijn lijf.

 

Bij haar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Reiki en dat was heel bijzonder, ik kende het alleen van horen zeggen en wist niet wat er zou gebeuren. Ze heeft de gave om mij tijdens het vele praten (wat ik graag doe) te vragen om even stil te zijn, te luisteren en bewust te worden van wat er in mijn lijf gebeurd, en daarbij precies de juiste vragen te stellen.

Het was een heerlijk ontspannen ervaring, mijn lichaam voelde zich na de behandeling rustig en gevuld met fijne lichte energie.

Ze heeft mij geholpen om mijn onderbuik anders waar te nemen en de aanwezige energie in buik rustiger en zachter te maken.

 

De combinatie van een Bars en Reiki is mijn super bevallen zou ik zeker aanbevelen aan iedereen die meer bewustzijn en ruimte in het leven wil.

Dory is een lieve warme vrouw waar je met open armen ontvangen wordt, om helemaal tot jezelf komen.

 

Isabella Zunker


16 november 2016

 

Jelle Masselink (30-7-2009) maakte deze en onderstaande tekening met tekst voor mij nadat hij een Bars behandeling had gekregen. "Mijn lichaam voelt zo fijn erna", vertelt hij.

 

Tekst staand op de tekening uitgetypt (geschreven door Jelle):

"Ik vint het fijn om Bars te krijgen omdat het kietelt en omdat het heeeeeel fijn is."  

En het Jelle poppetje zegt:"Jee!! Jee!!"

 

Wil je ook nog iets over Reiki vertellen?

'Ik vind het altijd heel fijn als jij mij Reiki geeft als ik pijn heb. Dan wordt de pijn minder. Of als ik niet in slaap kan vallen of na een nachtmerrie. Dan word ik altijd heel rustig van binnen. En ik vind het ook heel leuk om op de tafel te liggen."

 

Hoe vind je Reiki voelen?

"Alsof het van binnen kietelt en heel rustig."

 


16 december 2016

 

Jelle Masselink (30-7-2009) over zijn ervaring tijdens een Bars behandeling.

 

 



 

21 november 2016

(Deze mail ontving ik met de vraag of ik deze op de site wilde plaatsen)

 

Dag Dory,

 

Liefst had ik mijn ervaringen gedeeld op de ervaring pagina, maar dat ik niet mogelijk.

 

Ik wil je vertellen dat ik nog altijd na geniet van de heerlijke Bars behandeling die jij mij hebt gegeven. Ik voel mij opnieuw opgeladen en ik kan weer aan de gang met de inzichten die ik erdoor heb gekregen. Ben erg benieuwd wat de volgende behandelingen mij zullen brengen. Het allerbelangrijkste was voor mij dat ik mij zo veilig voel bij jou. 

 

Complimenten trouwens voor de mooie en duidelijke website.

 

Een hartegroet van Hennie Hermans