Access Bars™

Bars TM (hoofd-reflexologie)

 

De Bars zijn een onderdeel van Access Consciousness. De grondlegger is Gary Douglas.

 

De Bars zijn 32 reflexpunten op het hoofd. Deze bevatten elektromagnetische lading van gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad op een bepaald gebied van jouw leven, hetgeen je energie vastzet. Dit beperkt je vermogens om met gemak iets anders te kunnen kiezen. Het gevolg is dat je in een vast gedachtepatroon terecht komt. 

Bars plaatst je even buiten het denken. Er komt ruimte voor heling en verandering. Ruimte voor meer bewustzijn!

 

 

Hoe werkt het?

 

Je ligt tijdens een behandeling aangekleed op je rug. Door de punten op het hoofd licht vast te houden, worden deze geactiveerd. Zonder te praten worden beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen moeiteloos en gemakkelijk opgeruimd. Als een grote stofzuiger die alle 'rotzooi' op stofzuigt. Je ervaart rust. 

 

Onze hersenen worden wel eens vergeleken met een computer. Alles wat we meemaken wordt opgeslagen op je harde schijf. Het krijgen van een Bars behandeling is te vergelijken met het defragmenteren van een computer, zodat er meer ruimte komt. Ruimte om het zelfhelend vermogen te activeren en veranderingen op gang te brengen.

 

Bars heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen, zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

 

Bars™ helpt je om moeiteloos je hoofd 'leeg' te maken. Even weg uit het denken en ruimte om te 'zijn'.

 

 

 

Voor wie is het geschikt?

 

Bars™ is geschikt voor iedereen. Iedereen kan het ontvangen en iedereen kan leren om het een ander te geven. Je hebt geen speciale gave, voorkennis of meditatie-ervaring nodig. Het is voor kinderen en volwassenen. 

 Is er ook bewijs dat het werkt?

 

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Werkt het wel echt?

Dr. Jeffrey Fannin toont in zijn onderzoek aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus. Dit is een belangrijk gebied in onze hersenen, waar de meeste zintuiglijke prikkels worden verwerkt.

In onderstaand filmpje (zie de geplaatste link) is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.  

 

https://youtu.be/DgGbFRjqQPk  

 

Dr. Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle, accurate werking van de behandel-methode. Zijn onderzoek laat zien dat de hersenactiviteit tijdens één bars-sessie van  overactief naar een staat van diepe ontspanning gaat; een staat waar goed geoefende meditatiebeoefenaars pas na vele uren meditatie, in terecht kunnen komen. Diepe ontspanning blijkt moeiteloos voor iedereen toegankelijk!

 

 


Bars™-behandeling

 

Een heerlijke ontspannen behandeling van een uur of 1,5 uur. Alle 32 punten op het hoofd worden tijdens de verschillende handgrepen behandeld. Je hoeft niets actiefs te doen. Je ontvangt de behandeling in lig (in een enkel geval in zit) met je kleding aan. 

 

Lees hierover mee onder het kopje 'werkwijze'.

 

 


 Bars™

Op z'n minst zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad.

Op z'n best kun je heel je leven met totaal gemak veranderen in iets groters.