Afstandsbehandeling

De energetische behandelingen die ik normaal gesproken geef, kunnen ook op afstand gegeven worden. Het enige verschil hierbij is dat we elkaar niet fysiek kunnen zien. Ik kan op afstand intunen op jou en jouw lichaam en je op die manier een precies op jou afgestemde behandeling sturen. 

 

EFFECT?

De behandeling is vaak heel bijzonder en wordt als zeer ontspannen ervaren voor zowel lichaam als geest. Weer even RUST! Meer Jij😀 

Je kunt weer beter als jezelf reageren, je hoofd is weer 'leger'. Daarnaast helpt het om los te laten wat je niet langer nodig hebt aan spanning en het zet jou en je lichaam meer in zijn/haar kracht. Ook verhoogt het de weerstand en helpt het fysieke klachten te helen. 

Het mooie is dat ik jou en jouw lichaam volg en dat de energie precies dat gene doet, wat voor jou in dat moment van belang is!

Ook kan ik tijdens deze afstandsbehandeling in gaan op een voor jou specifieke hulpvraag.

 

HOE WERKT EEN AFSTANDSBEHANDELING? 

 

*We spreken samen een moment af waarop ik je de behandeling ga sturen en hebben via WhatsApp contact over wanneer ik de behandeling begin en wanneer ik klaar ben met sturen. 

 

*Als ik je nog niet eerder heb ontmoet, dan vraag ik je om een recente foto te sturen van jezelf, zodat ik via de foto contact kan maken met jouw energie. Ook wil ik je woonplek graag weten. 

 

*Voor de behandeling kun je bij mij als je wilt een specifieke hulpvraag aangeven. Ook kunnen we telefonisch overleg hebben als je nog specifieke vragen hebt.

 

*Tijdens het ontvangen hoef jij niets te doen. Alleen maar lekker te zitten of liggen met je ogen dicht. Hierbij nog wel een aantal dingen waar je op kunt letten:

  1. Zorg dat je een plekje hebt waar je gedurende een uur niet gestoord wordt.
  2. Zorg dat je een comfortabele zit of lig houding hebt en dat je het warm genoeg hebt. Als je ligt, dek jezelf toe met een deken en leg een kussen onder je hoofd en knieën. 
  3. Als ik app dat ik ga beginnen, zet je geluid van telefoon daarna op stil om daarna ook echt niet gestoord te worden😉
  4. Geniet lekker van het ontvangen...

*Als ik klaar ben met sturen, stuur ik je een ingesproken spraakbericht over wat ik tijdens de behandeling kon merken en heb ervaren. 

 

*Na de behandeling, werkt de energie meestal nog 20 tot 30 min door. Blijf gedurende deze tijd nog lekker naliggen of zitten met je ogen dicht. 

 

*Na het naliggen kun je als je wil feedback geven over hoe jij de behandeling hebt ervaren per WhatsApp. Samen hebben we een kort nagesprek. 

 

Oja, nog twee dingen:

  1. Allereerst is het mogelijk dat je tijdens de behandeling in slaap valt. Dat is helemaal prima. Het werk net zo goed als je slaapt.  Soms zelfs nog wel beter, omdat je dat je denken uitzet🙃
  2. Drink daarnaast na de behandeling veel water om alle afvalstoffen af te voeren en luister naar je lichaam of je behoefte hebt aan zoet of zout of bepaalde voedingstoffen, zoals groenten om de aan te vullen wat je nodig hebt.  

Mocht je na de behandeling of na het lezen van dit bericht nog vragen hebben, kun je die natuurlijk altijd stellen per app of telefonisch.  

Ik ben er voor je!

 

JOUW INVESTERING:

  • Afstandsbehandeling (afhankelink van de stuurtijd): eerste half uur 45 euro, daarna 1 euro per minuut (rekenvoorbeeld: 40 minuten= 30 minuten + 10 minuten = €45 + €10 = €55)

Na de behandeling stuur ik je een betaalverzoek.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn om een afstandsbehandeling te ontvangen, neem dan gerust contact op. Samen plannen we dan een voor ons beiden geschikt moment.