Recensies

 

 

Om u een indruk te geven van de ervaringen die mensen tot nu toe bij mij hebben gehad, volgen hier een aantal verhalen uit de eerste hand. Ik heb ook aan een aantal kinderen gevraagd of ze voor mij hun ervaring willen tekenen.

Ook kun je op mijn facebook-pagina bij 'ervaringen' zien hoe mensen mij tot nu toe hebben beoordeeld.

 

De geplaatste reviews en tekeningen zijn na toestemming geplaatst.

Sommige stukjes zijn met naam ondertekend, maar sommige mensen willen niet met naam genoemd worden. Ik zal dan 'anoniem' onder het stukje plaatsen.

 

Allemaal bedankt voor jullie beoordelingen en het delen van jullie verhaal. Welke bijdrage is dat weer voor zoveel andere mensen? 


19 mei 2024


We genieten nog na. We zijn intens in onszelf thuisgekomen. We voelen licht en zijn begeleid naar een grootser energieveld. 

Wat een heerlijke 2 dagen, waar we werden ondergedompeld en buiten tijd en ruimte zaten. We hebben Reiki 1 gedaan en het was magisch. Reiki is heerlijk en een inwijdingsweg, maar als je een dimensie erbij wilt ervaren, maak dan contact met Dory... Het wordt dan een beleving en een vreugdevolle staat van ZIJN.  


Karin Anbergen
11 april 2024


Mijn zoon gaat naar Dory omdat hij vaak nachtmerries heeft. Dory heeft hem in een aantal behandelingen al zo goed geholpen. Ook samen naar manieren gekeken om fijn in te slapen en wat te doen bij nachtmerries. Het helpt Mijn zoon ontspannen, de laatste keer huppelde hij naar de auto! Dory is een warm en betrokken persoon. Heel fijn, mijn kind is meer ontspannen en het slapen gaat stukken beter!!


Judith Zwart


           ------‐-------------------------------------------------

   


2 februari 2023


Dory,


Wat heb je mij goed geholpen. Ruim een jaar lang had ik last van dagelijkse spanning/stress en hyperventilatie. 

Door goed te luisteren en af te stemmen wist je wat nodig was en is. Ik kan weer ontspannen en vrij ademen. En mijn ruimte innemen. 

Ook op het spirituele vlak heb ik veel inzichten mogen ontvangen van jou. En gaf je tools om verder te kunnen. Ik ben je ontzettend dankbaar🙏🏼


Liefs Kelly


Access Bars Cursus 27-1-2023
Access Bars Cursus 27-1-2023

                                                                 ________________________________________

 

14 juni 2022

 

Praktijk Energiebron, niet voor niets...

Jeetje, wat een samenkomst van alles in mijn 'wereld'.

 

Liggend in de geborgenheid van de bananenkussen op het bronpunt in Dory' s praktijkruimte.. met Dory ' s handen op mijn hoofd...een van de eerste sessies  van het kado voor mij, om meer en meer contact te merken waar ik ben in de oneindige ruimte van alles...

 

Ik schrijf dit misschien nu wel erg ruimtelijk of ongrijpbaar, onvoelbaar...toch ken ik ook de ervaring van het aardse, de dagelijkse keuzes, het gedoe en zwaarte...

 

Daar op de tafel begon ik samen met Dory aan een verkennen, merken, laten zijn, kiezen van meer ruimte...steeds finetuning met het bewustzijn van Dory' s opmerkzaamheid in mijn energie verandering....terug naar de ruimte van mij, naar de bron ook...

 

Na ongeveer een uur kwam het er bij mij zo mooi uit...,"Goh Dory, jouw praktijk heet Energiebron...en dat klopt ook...dat is wat er hier zo met mij met jou op deze plek gebeurt...ik voel me opgeladen met de bronenergie!"....

Deze krachtige ervaring...het klopte helemaal...

 

Ik kom graag daar, bij Energiebron, waar Dory kiest anderen te connecten met hun zijn...

Ze raakt me met haar verschijning en haar onbevangen, natuurlijkheid...love her for being here💚🙏🏼🌸

 

Sabine Kafoe 

 

                ___________________________________

 

5 juni 2022

 

Ik ga nu een tijdje naar Dory. Wat vind ik dit geweldig. Ik ga meestal gestresd heen en ik ga weer helemaal zen naar huis. 

Ik ontvang de Bars behandeling en inmiddels mag ik deze zelf ook geven. 

En binnenkort ga ik een 2 daagse reiki cursus volgen. Nu al zin in!

 

Suzanne Funke

 

                ____________________________________

 

1 juni 2022

 

Door een goede vriendin werd ik getipt. Ze gaf aan: 'goh ik ben vandaag bij Dory geweest. Heel leuk mens, misschien ook wat voor jou?'

Ik dacht baat het niet schaad het niet en ik heb een afspraak gemaakt. 

 

Al jaren heb ik het gevoel dat mijn hoofd vol is en er haast geen nieuwe tegenslagen of iets dergelijks bij kunnen. Maar het leven is nou eenmaal zo dat dit wel gebeurd. En steeds kon er nog wel iets bij, maar kostte steeds meer energie. 

 

Sinds de behandelingen bij Dory, heb ik weer ruimte in mijn hoofd en zijn van bepaalde momenten in mijn leven de lading afgehaald. Ze komen niet meer zo hard binnen, het trekt mij hart niet meer open. 

En dit gevoel wens ik iedereen. Zodat je vooruit kunt met energie, in plaats van achteruit of te blijven stilstaan. 

 

Anoniem 

 

               ____________________________________

 

1 juni 2022

 

Het is een fijne manier van drukte in je hoofd weg halen. Ik merk altijd wel dat ik veel kalmer ben na een sessie. En het mooie is dat je helemaal niks hoeft te doen! Heeft bij mij altijd wel geholpen! 

 

Ook wordt je warm ontvangen en is het een fijne, rustige ruimte. Al met al, hele fijne behandelingen!

 

Anoniem 

 

 

                ____________________________________

 

 

14 maart 2022

 

Dag lieve, lieve wonderverrichtende dame!

 

Mijn hele in het leven staan is anders. Ben vrolijker, rustiger, etc. 

Mijn pijnlijke elleboog is weg. 

Alles is minder zwaar... 

Heerlijk! 

 

Evelien van der Belt

 

           _____________________________________

 

15 oktober 2021

 

Vorig jaar voor het eerst bij Dory (Praktijk Energiebron) geweest nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. 

Vond het erg fijn dat ik al mijn gevoelens en gedachten bij Dory kon uiten zonder oordeel. Ze gaf me het gevoel dat het niet “gek” was om deze gevoelens te hebben en gaf me tips om aan mezelf te werken. Tevens gaf ze mij de behandeling “acces-bars”, wat ontzettend fijn is! Het is erg ontspannen en het maakt je hoofd leeg.. Het maakt ruimte voor nieuwe, positieve gedachten en gevoelens. 

 

De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik snel weer de oude was en dat voelde erg goed. Afgelopen weken opnieuw bij energiebron geweest na mijn zwangerschap/ bevalling. Door de hormonen en verandering zat opnieuw mijn hoofd vol en na 1 behandeling voelde ik mij al stukken beter! 

 

Het is zeker een aanrader voor een ieder die kampt met onrustige gedachten / gevoelens.. 

 

Bedankt Dory 💜 

Liefs Joyce Vink

 

           ____________________________________

 

14 oktober 2021

 

Een fijne behandeling door een lief mens. 

 

Alle aandacht voor mij; Me-time

 

Rust in mijn hoofd na de behandeling. En zelfs veranderen van stemming erdoor.

Doel bereikt hierin. 

Voor herhaling vatbaar.

 

N. Fuhler, Emmen

           ____________________________________

 

13 oktober 2021

 

Ik heb nu 3x de access bars behandeling gehad bij energiebron. Het is een fijne en prettige omgeving en een fijn persoon die de behandeling geeft waarbij ik me direct op mijn gemak voel. De behandeling is zeker een aanrader wanneer er een moment in je leven is dat bijv. je hoofd vol zit, je stress of emotie ervaart. Door de behandeling kom je volledig tot jezelf en ervaar je totale ontspannenheid. Dit geeft weer positieve energie. Als ik bij energiebron ben geweest voel ik me dan ook weer volledig mijzelf, ontspannen en heb ik nieuwe energie gekregen om de stress die ik ervaar de baas te zijn.

 

Anoniem 

           ____________________________________

 

6 oktober 2021

 

Op donderdag 16 september heb ik bij Dory de Access Bars cursus mogen volgen. Ik had de cursus al een tijdje op mijn verlanglijstje staan en was best wel nieuwsgierig want ik had er al het nodige over gelezen. Ik werd ontvangen door een enthousiaste Dory en na een kop koffie met lekkers zijn we gestart. Eerst de introductie-video van de bedenkers van de Bars. In de video krijg je uitleg van de posities en de achtergrond van de Bars, daarna zelf aan de slag. 

 

Allereerst mocht ik ontvangen en het was echt heerlijk de energie door je lichaam te voelen stromen. Gelukkig had ik al de nodige ervaring met energie-werk, zodat ik niet afgeleid werd door wat je allemaal voelt maar gewoon kon ervaren en genieten.

 

Daarna mocht ik Dory behandelen ook dat was heel bijzonder om te doen. Ook dan voel je de energie door het lichaam van de ontvanger stromen en door je eigen lichaam. (inmiddels heb ik mijn dochter al een aantal keren mogen behandelen en bij haar voel ik het ook, gevoel wordt ook steeds duidelijker). 

Sommige posities zijn lastig qua plaatsing van de vingers maar met de nodige aanwijzingen en tips van Dory kwam t goed en stroomde de energie ruimschoots. 

 

Na een heerlijke lunch (beetje laat omdat we zo druk waren dat we geheel de tijd vergaten) mocht ik voor de 2-e keer ontvangen. Nu kun je t nog beter voelen omdat je meer weet wat er gaat gebeuren. En als afsluiter mocht ik bij Dory nog een keer de Bars doen. 

 

 

Het cursusboekje is ook zeer waardevol alle aanvullende tools extra uitleg en dergelijke en natuurlijk de kaarten waarop de posities en volgorde staan aangegeven.

 

De Access Bars is een geweldige techniek en ik merk nu ik ruim een drietal weken verder ben dat het echt wat doet in je “zijn”. Ook bij mijn dochter die ik al een paar keer heb behandeld bespeur ik een verschil…..

Dory heel veel dank dat je me dit hebt willen leren en ik kom terug voor een vervolg, dat weet ik zeker.

 

Helen, Groningen    2 december 2020

 

Toen ik vanmorgen mijn app opende, zag ik deze super bijzondere review! 

'Ik ben niet zo goed met woorden!', zei ze tegen mij, toen ik haar vroeg of ze een recensie voor mij wilde schrijven. 

Tranen in mijn ogen bij het zien van deze creatie. Kwetsbaar en krachtig! Alsof het leven zich in haar ontvouwt...stralend! Bloeiend! 

Ik heb er geen woorden voor! Alleen maar dankbaarheid! 

 

Lieve Emma, Dankjewel 💜🙏

 

      __________________________________________

 

 

28 mei 2021

 

Ik ben nu 2x bij Dory langs geweest en haar praktijk voelt heel gezellig en vertrouwd aan. Je wordt ontvangen met een kopje thee onder het genot van een fijn gesprek. Dory luistert hierin erg goed naar je en begrijpt al vlug waar de hulpvraag ligt.

 

Ze stelde aan mij voor om Bars te proberen en startte hierbij de behandeling. Wat die behandelingen mij tot op heden hebben gegeven is moeilijk uit te leggen in woorden. Je voelt tintelingen, energie die weer begint te stromen. Je voelt jezelf lichter worden en de vermoeidheid uit je lichaam stromen, te vergelijken met de eerste zonnestralen op je huid na de winter. Na de behandelingen voelde ik mij een stuk beter. Meer rust, zelfvertrouwen en vooral ruimte. De ruimte om er te zijn en de juiste keuzes te maken. Daarbij heeft Dory een rustige uitstraling en voel je, je al snel vertrouwd wat erg fijn is in een sessie. Ik kom zeker vaker terug en zou iedereen een behandeling aanraden.

 

Chantal Feenstra

     

 

6 november 2020

 

 

Dory heeft mij geholpen op mijn zoektocht naar energie. Door haar heb ik het gevoel dat ik weer 'aan' sta.

 

Heidi Regts

 

        _________________________________________    

 

 

3 november  2020

 

Lieve Dory 

 

Bedankt voor het weer prettig in mijn vel zitten. Ik ben enorm opgeknapt.

 

Trijn Mink

 

      ______________________________________________                                                          

 

3 november 2020

 

Bij de Energiebron ging mijn Energie weer stromen. Dory is een lieve, toegankelijke en sprankelende Facilitator. Ik heb bij haar mijn 1e Access bars en Reiki workshop gevolgd. Heel dankbaar voor. Dit gebruik ik nog steeds bijna dagelijks, voor mezelf en ondertussen ook in mijn eigen Praktijk ❤️

 

Karlijn Brethouwer Pape

 

      ____________________________________________

 

 

3 november 2020

 

Elke keer als ik bij Dory ben geweest, voel ik me relaxed. Heb weer energie en kan de hele wereld weer aan. Er is weer ruimte voor hoop en positieve dingen in mijn leven. Ik zou het iedereen gunnen. Dankjewel Dory!! 

 

Diny Ruiter

 

      ____________________________________________

 

4 maart 2020

 

Een cadeautje voor jezelf!

 

Afgelopen zomer besloot ik (weer) meer vanuit mezelf te willen leven en denken. Ik wilde mijn omgeving minder invloed laten hebben en meer in mijn kracht staan. Ik had me laten afleiden van mijn 'zijn' en wilde mezelf weer herpakken. Maar dat bleek vaak mooier gezegd dan gedaan, dus ik besloot Dory op te zoeken. De persoon die ik jaren eerder eens had ontmoet. Haar 'sprankelende rust' en positieve energie was me bijgebleven! Ik had het er zelfs voor over om 1,5 uur heen en 1,5 uur terug te rijden naar Drenthe.

 

Ik koos voor het 'meer jij' traject, zodat ik mijn ervaringen ook echt zou leren toepassen in mijn dagelijks leven. De rust en kracht die ik voelde tijdens de behandelingen wilde ik leren vasthouden. En dat kan, heb ik ervaren! Ik kan een traject dan ook zeker aanraden. 

 

Elke twee a drie weken behandelden we een ander thema dat op dat moment speelde in mijn leven. Vaak kwamen deze thema's pas in mij op in de auto op weg naar Drenthe. Dory nam alle tijd en ik voelde het steeds weer als een cadeautje voor mezelf. Eerst een persoonlijk gesprekje met een kop koffie of thee.  Daarna volgde er een behandeling (Acces bars) en daarna een evaluatie met koffie en thee. 

Op koude avonden brandde er ook nog een heerlijk kacheltje. 

 

Naast hier en daar een traan hebben we ook veel gelachen. Het was 'echt', het mocht zijn zoals het was. Heerlijk! 

 

Dory luistert oprecht en is zeer betrokken. Daardoor weet ze goed aan te sluiten bij wat iemand op dat moment nodig heeft. Ze is eerlijk en open. Een voorbeeld. En haar positiviteit werkt aanstekelijk. 

 

Dory, dank voor alles. Ik kom terug, alleen al voor jouw positieve energie als ik weer even vergeet waar het eigenlijk om draait in het leven!

 

      ____________________________________________    

 

 

26 februari 2020

 

De behandelingen bij energie bron ervaar ik meer als een soort uitje. Je kunt je overgeven aan het moment en soms weet je niet eens wat er nou precies gebeurd. Maar je voelt je nadien fris, vrolijk en weer vol energie.

 

Marije Morsink 

 

     _____________________________________________

 

25 februari 2020

 

Energiebron is een hele fijne en rustgevende praktijk. Niet alleen de behandeling met Bars heeft me geholpen met mijn stress klachten, maar ook de gesprekken met en tips van behandelaar Dory. Zij is erg goed in aanvoelen wat je nodig hebt en heeft een hele aardige en warme persoonlijkheid. Precies wat je even nodig hebt in tijden van stress!

 

Laura

 

      ______________________________________________    

 

 

27 september 2019

 

Heb mijn eerst Bars ontvangen/ervaren. Een super ervaring, wat een rust in mijn hoofd/ lichaam na de behandeling. Daarbij komt ook nog dat Dory een geweldige lieve meid is. Ga binnenkort voor mijn 2de behandeling. Verheug mij er nu al op :-)

 

Sabrina Harms2 september 2019

 

Ik ben geïnteresseerd in Bars en wilde zelf ondervinden wat het nu is. Toen kwam Dory op mijn pad.

 

Na de 1e behandeling voelde ik mijn lijf weer en was het heel rustig in mijn hoofd en goed gemutst.

Tijdens de 2e en 3e benandeling kreeg ik ook tools mee, kleine oefeningen om thuis te doen om dicht bij mezelf te blijven.

De 3e behandeling was heel bijzonder, veel kunnen loslaten!

 

Nu 2 weken na de laatste behandeling ben ik nog steeds heerlijk rustig en goed humeur. Ik ging er eigenlijk naar toe om het een keer te proberen, maar ik was er blijkbaar zelf ook aan toe! Ik vond het heerlijk en kan het zeker aanbevelen :-)

Gewoon doen!

 

Marjolein Harbers


22 juli 2019

 

Ik heb nu drie bars behandelingen gehad en ik moet zeggen dat ik er heel veel aan heb gehad.  Ik had ervoor enorme hoofdpijn door teveel ballast in nek en schouders. En dat is nu bijna niet meer aanwezig. Terwijl ik dit dagelijks had. En heel veel rust gecreëerd in mijn hoofd.  Dankjewel Dori ik kom zekers nog weer bij je terug. En raad het ook zeker iedereen aan. 😊

 

Esther Wassink


     ____________________________________________     

 

21 juli 2019

 

 

In een druk leven met werk kinderen en een huishouding ben ik ook op zoek naar balans. Inmiddels heb ik drie behandelingen gehad. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Door de behandelingen wordt het idd rustiger in je hoofd. 

Ik merkte dat ik op een bepaalde manier tintelingen voelde in mijn lichaam...energie dus. En als dory dan iets zei klopte het ook precies met wat ik voelde of dacht. Ik probeer  nu steeds vaker toe te passen wat ik leerde ( het jezelf groter maken).  Dit kan op allerlei manieren....bijvoorbeeld bij opvliegers, maar ook als je het erg druk hebt of om afstand van een situatie te nemen waardoor je vaak een beter inzicht krijgt en het jou minder raakt.

Ik overweeg nog om de cursus te gaan doen zodat ik mijn dochters ook kan helpen om beter te ontladen van alle prikkels en emoties.

Ik vond en vind het een waardevolle ervaring!

 

Anomiem

 

               _______________________________________________________________________________________

 

19 juli 2019

 

Ik kan het iedereen aanraden om een keer een afspraak te maken bij Dory. Wat voel je welkom en wat wil ze je graag helpen! Na de behandeling ben je heerlijk ontspannen en het hoofd weer leeg. Ook geeft ze je goede tips mee waar je in de weken na de behandeling nog iets aan hebt. Mij heeft het in ieder geval heel veel inzichten gegeven. Ik ben blij dat Energiebron in ons dorp is gekomen. Niet alleen vanwege de praktijk maar ook vanwege de leuke mensen die de familie Masselink zijn.

 

Fenneke Mensen-Maat

 

               _______________________________________________________________________________________

 

 

18 juli 2019

 

Heb nu 4 behandelingen gehad bij Dory. Ik verheug  me al weer op de volgende. Je krijg zoveel  rust  in je lichaam  en geest. Ze haalt alle negatieve  reacties van binnen weg. Geweldig.

 

Miranda Lieftink-Grevers

 

              ________________________________________________________________________________________

 

 

12 juli 2019

 

Na mijn zwangerschap kreeg ik slaapproblemen en angsten. Ik kwam in aanraking met Dory. Ik las over de Bars en wilde dit wel eens proberen. 

Ik heb nu meerdere Bars behandelingen aan huis van Dory mogen ontvangen. Wat een fijne, lieve vrouw is Dory. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en stemt de behandeling af op je klachten. 

Na een paar Bars behandelingen had ik al veel minder angsten. Ik kreeg meer rust in mijn hoofd en kon beter met mijn gedachten en angsten omgaan. Dory leerde mij de tools die ik hiervoor nodig had. Deze gebruikte ik op de momenten dat de angsten of negatieve gedachten terug kwamen. Hierdoor werd ik dan weer rustig in mijn hoofd. 

Ik ontvang nog steeds graag de Bars behandeling van Dory om rust in mijn hoofd te houden. 

 

Lisette

 

                 ________________________________________________________________________________________

 

8 juli 2019

 

Dory staat voor mij voor: Hoi, ik ben er voor je! Waar sta je en waar wil je heen, mag ik je aandacht geven waar je die verlangt? 

Zin in ontspanning, verbinding maken met jezelf, je hoofd en lichaam, verwondering over mogelijkheden... je weet nooit wat een sessie met Dory je gaat brengen: je moet 't ervaren (en even later sijpelt het nog steeds door en krijg je mooie aha-momenten, I love that!) Dankjewel Dory, dat je er altijd zo voor mij en zoveel anderen bent :D

 

Maartje Geverinck

 

                 ________________________________________________________________________________________

 

30 mei 2019

 

Ik beveel Dory van harte aan als therapeut. 

De Bodyprocessen die zij kan bieden hebben voor mij persoonlijk mijn leven en bewustwording naar een hoger plan getild. En ik weet uit ervaring dat een ieder die een ontspanningsbehandeling ontvangt van haar verassende resultaten zal ervaren die worden opgeslagen in de cellen en zodoende lange tijd door zullen werken. 

Haar jaren lange ervaring als fysiotherapeut is een pré en haar blije, aanstekelijke uitstraling is een toevoeging aan alles wat ze te bieden heeft. 

Probeer het eens, het is een cadeau aan jezelf

 

Hennie Hermans

 

                  ________________________________________________________________________________________

 

 

6 augustus 2018

 

Wat is het toch heerlijk om zo iets bijzonders te ervaren. 

Het was voor mij de eerste keer dat ik een Bars behandeling mocht ontvangen. En wat heb ik genoten! Het was op een mooie locatie, niet in de praktijk. Heerlijk ontspannen met het warme weer onder de bomen. 

Ik ontving de Bars van Dory, En tijdens de behandeling heb ik heerlijk gekletst over alles wat in me opkwam. Het stroomde heerlijk. En nu dagen later voel ik me nog steeds een stuk lichter en meer gefocust. Voor mensen die twijfelen: niet doen, gewoon een afspraak maken!

En Dory nogmaals bedankt dat ik dit samen met jou heb mogen ervaren en van jou heb mogen ontvangen!

 

Ingeborg Gijzen  


29 juni 2018

 

Op 28 juni 2018 heb ik een Bars behandeling bij mij thuis mogen ontvangen. Het geeft je een bevrijdend en ontspannend gevoel. Tijdens de behandeling geeft Dory op een rustgevende en professionele wijze aan wat ze aan het doen is en wat je zelf daarvan kunt merken. Nu de behandeling voel je heerlijk uitgerust en kun je er weer een tijdje tegen. Raad het iedereen aan om een keertje uit te proberen. Dory Bedankt! 

 

Jan Huurneman 


9 februari 2018

 

Ik heb afgelopen december een Bars-behandeling ontvangen en januari 2018 een Bars-Cursus mogen volgen bij Dory.

Ze is een ontzettend warme en lieve vrouw, waardoor ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ze neemt alle tijd en rust om te laten zien en ervaren waar je de vingers plaatst en ze is in staat om niet te oordelen, alles is goed. Dat geeft enorm veel ruimte. 

 

Deze ervaring is een grote verrijking voor mij en daar ben ik haar erg dankbaar voor!

 

(anoniem)


30 januari 2018

 

Twee keer een Bars-behandeling gehad bij Dory. Twee verschillende ervaringen:

 

De eerste was in november 2017, zo ontspannen, diepe rust en zo relaxed. Ik ben herboren na de sessie van een uur. Zo leeg en vrij.

 

Twee maanden later opnieuw een afspraak, omdat ik de spanning weer voel zitten. Ik ga heerlijk liggen en ontspannen, de energie stroomt goed.

Dory voelt een 'steen'op mijn borst en in mijn keel. Wil je die weg hebben, wordt mij gevraagd? Ja!

Hier moet ik hard aan werken om deze plek vrij te maken. Wat een emotie komt er los. Zo blij dat het gelukt is. Nu vast houden...(o nee, juist open houden :-))

 

Over twee weken kom ik weer terug, want ik ben nog niet klaar!

 

(anoniem)


Geweldig toch, hoe onbevangen een kind naar de wereld kijkt en jou zo weer helpt om nieuwe inzichten te verkrijgen! 
Vandaag mocht ik een 9 jarige jongen een Bars-behandeling geven.
Hij is al vaker bij mij geweest en geeft inmiddels heel goed bij zijn ouders aan wanneer hij weer een behandeling nodig heeft: 'Als mijn hoofd van binnen niet meer rustig is'. 


Tijdens de behandeling kletst hij enthousiast. Hij vertelt, vraagt, observeert en geniet. 'Ik voel kriebels zo van mijn voeten naar mijn hoofd gaan... Dat is zo fijn!' En ineens tussen alle verhalen door zegt hij: 'Hé, daar is jouw logo!'
'Waar?', vraag ik. 'Daar op die gele kaarsenhouder'. 
Hoe bizar! Vele jaren lang heb ik dit standaardje al op mijn behandelkamer staan. Al ver voordat ik mijn logo voor Energiebron verzon. En nooit eerder heb ik opgemerkt dat het symbool dat ik boven de 'i' gebruik, exact het zelfde is als het symbool in de zon die op mijn waxinehoudertje te zien is. De zon, een super Energiebron, met dat symbool erin! Hoe bijzonder is dat? Dankjewel lieve... voor dit mooie inzicht! 


Met stralende ogen en 'weer licht in zijn hoofd', zoals hij het zelf zo mooi verwoordde, klom hij van de behandeltafel. 
'Ik kan toch wel een paar van die kaartjes meenemen om op school neer te leggen', zei hij toen hij mijn visitekaartjes zag liggen. 'Dan weten andere kinderen ook dat jij er bent om ze te helpen'. 
Hoe mooi is dat? Mond op mond reclame, de beste reclame die er is. 


Dankbaar voor deze ontmoeting vandaag, zwaaide ik hem en zijn vader uit, in de wetenschap dat hij zelf weer aan de bel zal trekken bij zijn ouders als het weer nodig is.

Lieve groet, 
Dory


12 juli 2017

 

Ik ben een paar dagen geleden bij Dory geweest voor een behandeling. Dory is een hartelijke, lieve vrouw, je voelt je meteen op je gemak.

De behandeling was echt geweldig, heb mij nog nooit zo ontspannen gevoeld echt super en kan het iedereen aanbevelen.

 

Patricia Zwart


22 juni 2017

 


24 maart 2017

 

Ik woon in Den Haag en heb bij Dory eenmalig een Bars behandeling ondergaan op 28 januari. Steeds vergat ik om nadien een recensie te sturen. Bij deze alsnog mijn ervaring:

 

Ik wist een klein beetje van wat een Bars behandeling met je zou kunnen doen en omdat ik veel aan mijn hoofd had die periode leek het mij een plezierig idee om eens wat meer ruimte in mijn hoofd te krijgen.

 

De behandelruimte bevindt zich op een zolderkamer bij Dory thuis en is een prettige ruimte met fijne sfeer en temperatuur. Er staat een professionele behandeltafel waar je relaxed op kunt liggen.

 

Omdat ik maar beperkte kennis over Bars had en verder geen ervaring, ging ik er open in. Het lukte Dory goed om mij op mijn gemak te stellen en ze gaf tips over hoe ik het best kon gaan liggen. Zodoende kon ik mij gemakkelijk ontspannen. 

 

Tijdens de behandeling legde ze soms uit waar ze op dat moment mee bezig was of waar de energiepunten invloed op hadden. Het voelde ontspannen en plezierig en zo af en toe voelde ik ook prikkels of een soort stroompje door mijn lichaam. 

Bij een bepaald punt kreeg ik echt het gevoel alsof er een prullenbak aan vastgezette gedachten werd leeggegooid. Dit punt stond voor controle wist Dory mij te vertellen.

 

Na de specifieke punten op mijn hoofd ging de behandeling over in wat ik meer als een meditatie ervoer, waarin ze vooral probeerde om mijn energie meer ruimte te geven. 

 

Bijzonder hierbij vond ik dat ze op een gegeven moment, zonder dat ik het in de gaten had steeds meer afstand nam, toen ze vroeg te kijken, zag ik dat ze wel een paar meter verwijderd was, maar toch voelde ik nog een verbintenis alsof het maar een paar centimeter was. Ik snapte ook ineens wat ze bedoelde met je energie meer ruimte geven.

 

Aan het einde van de sessie kon het gevoel het beste beschreven worden met een soort nostalgisch gevoel van een periode uit mijn leven dat alles nog eenvoudig was en niet zo druk in mijn hoofd was. Ook voelde ik me een beetje licht in mijn hoofd.

 

Ik kan nou niet zeggen dat de week erna heel anders was, maar het prettige gevoel van minder ballast aan vastgezette gedachten heeft wel ongeveer een week standgehouden. Ik kan me voorstellen dat als je dit regelmatig doet het je denken en nemen van beslissingen wel degelijk beïnvloedt. 

 

Groetjes,

 

Ronny Beltman


11/12 april 2017

 

Ontzettend bedankt voor deze bijzondere ervaring. Super om dit te ervaren en met jou te delen. Ik hoop dat er mezelf, maar zeker ook anderen mee kan helpen. 

Mijn reis is net begonnen aan de Hoogkamp 41 in Eibergen en zal vanaf hier verder gaan. Nogmaals bedankt!


Veel liefs,

 

Merel Startman


5 maart 2017

 

In een kamer met veel daglicht staat een behandeltafel. 

Het is een stille plek.

Dory staat achter mij bij mijn hoofd.

Met gesloten ogen, onder een warme deken en mijn hoofd op een zacht kussen voel ik Dory`s vingers op verschillende plekken zachtjes drukken.

Soms hoor ik haar rustige stem. 

Lichaamssensaties, gevoelens en gedachten komen en gaan.

We spreken hier op een kalme manier over met elkaar. 

Alles mag er zijn. 

De verbinding met de ruimte en stilte in mijzelf is wat deze Bars behandeling mij geeft.

Een bijzondere uitwisseling.

 

Madeleine Jongeneel


19 december 2016

 

Dory heeft mij mijn eerste Bars-ervaring gegeven. Het duurde eventjes voordat ik me er aan kon overgeven. Daarna kreeg mijn gevoel de ruimte en ontspande ik onder Dory`s handen. Mijn geest ging op reis tijdens de behandeling en die ervaring heb ik fijn met Dory kunnen delen. 

Door wat ik met dichte ogen zag onder woorden te brengen voor haar, begreep ik wat het betekende. Ik werd rustig. De ontspanning bleef de dag erna nog bij me. Het toen verkregen inzicht is nog steeds bij mij. 

 

(anoniem)


26 november 2016

 

Ik vroeg Twan Masselink (2-7-2011) om te tekenen wat hij voelde als ik hem een Bars Behandeling gaf. Dit is zijn knutsel/tekening.

 

"Ik heb jou gemaakt, mama! Omdat ik jou gewoon altijd zo lief vind als je me Bars geeft. En uit je handen komt heel veel energie!"

 

Wat voel je als ik je een Bars behandeling geef?

"Ik voel dan alsof mijn hele lichaam van binnen kietelt en dat is heel fijn."


18 december 2016

 

Dory en ik hebben elkaar leren kennen tijdens het uitwisselen van een Access Consciousness Bars sessie, tijdens een van onze uitwisselingen merkte Dory op dat er wellicht wat blokkades kunnen zijn in mijn lijf die het misschien moeilijker maken om 

zwanger te raken. Ze zei dat een Reiki behandeling een bijdrage zou kunnen zijn voor mijn lijf.

 

Bij haar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Reiki en dat was heel bijzonder, ik kende het alleen van horen zeggen en wist niet wat er zou gebeuren. Ze heeft de gave om mij tijdens het vele praten (wat ik graag doe) te vragen om even stil te zijn, te luisteren en bewust te worden van wat er in mijn lijf gebeurd, en daarbij precies de juiste vragen te stellen.

Het was een heerlijk ontspannen ervaring, mijn lichaam voelde zich na de behandeling rustig en gevuld met fijne lichte energie.

Ze heeft mij geholpen om mijn onderbuik anders waar te nemen en de aanwezige energie in buik rustiger en zachter te maken.

 

De combinatie van een Bars en Reiki is mijn super bevallen zou ik zeker aanbevelen aan iedereen die meer bewustzijn en ruimte in het leven wil.

Dory is een lieve warme vrouw waar je met open armen ontvangen wordt, om helemaal tot jezelf komen.

 

Isabella Zunker


16 november 2016

 

Jelle Masselink (30-7-2009) maakte deze en onderstaande tekening met tekst voor mij nadat hij een Bars behandeling had gekregen.

"Mijn lichaam voelt zo fijn erna", vertelt hij.


Tekst staand op de tekening uitgetypt (geschreven door Jelle):

"Ik vint het fijn om Bars te krijgen omdat het kietelt en omdat het heeeeeel fijn is."  

En het Jelle poppetje zegt:"Jee!! Jee!!"


Wil je ook nog iets over Reiki vertellen?

'Ik vind het altijd heel fijn als jij mij Reiki geeft als ik pijn heb. Dan wordt de pijn minder. Of als ik niet in slaap kan vallen of na een nachtmerrie. Dan word ik altijd heel rustig van binnen. En ik vind het ook heel leuk om op de tafel te liggen."

 

Hoe vind je Reiki voelen?

"Alsof het van binnen kietelt en heel rustig."

 


16 december 2016

 

Jelle Masselink (30-7-2009) over zijn ervaring tijdens een Bars behandeling.21 november 2016


Lieve Dory,

 

Ik wil je vertellen dat ik nog altijd na geniet van de heerlijke Bars behandeling die jij mij hebt gegeven. Ik voel mij opnieuw opgeladen en ik kan weer aan de gang met de inzichten die ik erdoor heb gekregen. Ben erg benieuwd wat de volgende behandelingen mij zullen brengen. Het allerbelangrijkste was voor mij dat ik mij zo veilig voel bij jou. 

 

Complimenten trouwens voor de mooie en duidelijke website.

 

Een hartegroet van Hennie Hermans