Maak Je Eigen Barshoofd

Heb jij een Access Bars Class gevolgd en ben je op zoek naar een Access Barshoofd om in je praktijk te zetten als leuke versiering, als hulp bij je behandelingen of als assistent tijdens jouw Access Bars Classes? Dan ben je van harte welkom om onder professionele begeleiding van Dory Masselink je eigen Barshoofd te komen maken.
Tijdens deze Workshop staan alle materialen tot je beschikking en ontvang je jouw eigen oefenhoofd om te bewerken. Daarnaast zijn er natuurlijk de hele dag zoete en zoute versnaperingen aanwezig en kun je in de middag genieten van een heerlijke lunch met vegetarische soep.
We bewerken de hoofden met watervaste permanent markers. Deze zullen prima blijven zitten, ook bij veelvuldig gebruik van het hoofd. Inmiddels is mijn Doortje Dartel al meer dan 5 jaar oud en nog steeds zijn alle punten perfect aanwezig!
Als Certified Bars Facilitator met meer dan 7 jaar ervaring begeleid ik je waar nodig met het bepalen van de punten op het hoofd.
En het mooie is, tijdens deze workshop creëren we zodanig met de Barspunten, dat het lijkt of je een doorlopende Bars behandeling ontvangt!
Geplande data:
  • 15 mei 2024
  • In overleg 
Waar:
Praktijk Energiebron
Barger-Compascuum
Tijd:
10 uur - 17 uur
Jouw investering:
150 euro
Heb je nog vragen, stel ze gerust!
Ben jij erbij?