Bijzondere momenten

 

Samen met Energiebron maak ik bijzondere momenten mee.

Tijdens cursusdagen, verREIKIngsdagen, behandelingen, tijdens de 'Leker Kind Zijn'-dagen die ik op school aanbied en nog veel meer. En soms ook gewoon dingen die ik met mijn kinderen of gezin meemaak.

 

Deze momenten deel ik hier graag met jullie, zodat jullie ook een impressie kunnen opdoen van wat ik samen met Energiebron allemaal beleef.

 

Wie weet maak jij deel uit van een van de volgende bijzondere momenten in mijn leven! Ik nodig je van harte uit :-)


 

10 december 2021

 

 

Wat een super mooie 2 dagen heb ik mogen beleven met deze 2 power ladies! De wereld is 2 Reiki beoefenaars rijker✨


Diepe gesprekken, ontvangen, delen, geven, verwondering, verbinding en nog zoveel meer...voorbij aan woorden deze dagen.


Dankbaar voor jullie keuze om je te verbinden met de universele levensenergie, die ook wel Reiki wordt genoemd en voor jullie vertrouwen in mij🙏🏻


2 dagen die ik koester in mijn hart💜


11 oktober 2021

 

De wereld is weer 2 nieuwe Reiki Practitioners rijker. Krachtig toch als mensen zo bewust kiezen voor zichzelf! Vanaf nu kunnen ze zichzelf en anderen altijd Reiki geven. Wat een cadeautje!
'S avonds in bed jezelf in slaap Reiki-en, jezelf helpen als je spanning merkt, moe bent, een energieboost nodig hebt of jezelf wilt helen. Heerlijk toch! Je handen heb je altijd bij je 😉
Dankbaar voor de super fijne dagen die we samen hebben mogen beleven op alle niveaus van ons Zijn; mooie gesprekken, verdieping en inzichten die gaande weg de cursus meer en meer ontstonden en vooral veel verbinding met onszelf en elkaar!
Dankjewel dames voor jullie keuze en jullie stralende aanwezigheid 🙏🏻💜

 


Wat een gave dag! 2 cliënten een super behandeling mogen geven en tussen beiden behandelingen in, verse broodjes kopen en op weg naar een 'werk lunch' bij Praktijk Mees met Sandra Scholten.

Zij is orthopedagoog en samen begeleiden we een aantal gemeenschappelijke cliënten.
Zo mooi om samen onze krachten te bundelen en zó het beste voor de cliënt te creëren.
Waar kunnen we elkaar aanvullen qua behandeling? Welke stappen gaan we de komende periode zetten met onze cliëntjes? Wat zijn onze gezamenlijke doelen?

Super fijn dit!
De lijnen zijn uiteengezet, creërende gesprekken, inzicht in elkaars behandelingen, lekkere lunch en gezellig gezelschap.
Wat gaaf dat deze samenwerking is ontstaan! Dankbaar!

Benieuwd wat we in de toekomst nog meer samen mogen gaan creëren en hoeveel meer kinderen er door onze samenwerking nog beter kunnen worden geholpen?

Lieve groet,

Dory Masselink
Www.energiebron-masselink.nl


Herfst buiten! Gisteren samen met mijn mannetjes herfst-poppetjes gemaakt. Eerst kastanjes en eikeltjes gezocht en daarna gingen ze enthousiast met houten prikkertjes in de weer. Buiten stormde en regende het de hele dag en ondanks dat ze niet naar buiten konden vloog de dag al knutselend voorbij. Heerlijk😀

En nu staan er een aantal lieve kastanje-mannetjes in mijn praktijkruimte. Zó gezellig!
Vuurtje brandt. Ranja staat klaar. En de herfst-mannetjes lachen me vrolijk toe. Alles staat klaar voor mijn volgende cliëntje!
Herfstdip? Het is wat je kiest😉!
En wat als het echt anders en leuker kan?

Kun jij een steuntje in de rug gebruiken om jezelf op te laden en jezelf weer blij te voelen tijdens het loslaten van de zomer?
Ik help je graag!

Wat is er mogelijk voorbij aan de herfstdip😀

Lieve groet,

Dory 


Wat een super waardevolle Cursusdag hebben wij afgelopen weekend mogen beleven; bijzondere ontmoetingen en gesprekken, mooie inzichten, super veel lol, 4 krachtige behandelingen, 'lege' hoofden, verwondering, loslaten van heel veel oude opgeslagen 'rotzooi', ontspannen lichamen, heel veel hulp van Doortje Dartel mijn Bars hoofd-assistent😉, een lekkere lunch, de hele dag een liefdevolle verzorging door mijn super host en vooral...
'Samen Zijn' én Bewust kiezen voor verandering en nieuwe mogelijkheden!

JAAAAAA!!!! Dit is waar ik voor wil kiezen! Mensen in hun kracht zetten. Samen op weg naar meer Bewust-Zijn en plezier in het leven
Op weg naar meer 'Jij'!
Dankbaar💜
De wereld is weer 2 nieuwe Bars Praktitioners rijker! Heeeeeeeeeel veel geluk🍀 en fun gewenst met jullie nieuwe tool🎁

Lieve groet,
Van een super blije Bars Facilitator😊

Dory 


11oktober...
Precies een jaar geleden hebben wij als gezin een hele grote stap in ons leven gezet...
De sleuteloverdracht van ons nieuwe huis in Barger-Compascuum🏡
Bizar dat we hier een jaar geleden een leeg huis inliepen en dat ik nu in onze gezellige woonkamer dit berichtje zit te typen in de wetenschap dat ik morgen voor t eerst een Cursus mag gaan geven in mijn nieuwe praktijkruimte! Gaaf toch!
Wat hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt. En wat super bijzonder toch, dat we ons nu al zó thuis voelen!
Al zoveel lieve mensen ontmoet. De kinderen die blij zijn om hier naar school en sport te gaan en die leuke nieuwe vriendjes hebben. Nieuwe cliënten die Praktijk Energiebron in 'het Drentse' hebben ontdekt en die ik nu op hun pad mag begeleiden en 'oude' cliënten die ik tijdens Energiebron Op Reis nog mag behandelen
Als ik er een jaar geleden voor had mogen tekenen dat alles zo zou zijn gelopen als dat het nu is gegaan, had ik dat absoluut gedaan.
Dankbaar!
Mijn 3 mannetjes slapen al, mijn mama ligt al lekker in haar logeerbed en ik, ik bruis van energie. Bijzonder hoe de energie zich altijd opbouwt voor zo'n Acces Bars Cursus en dat mijn lichaam en 'Zijn' al in een staat van paraatheid (of is het Bewust-Zijn😉) wordt gebracht!
Met mijn mama als host, ga ik morgen de eerste Access Bars Cursus hier geven. Ik verheug me er zo op! Elke keer opnieuw is het zo bijzonder om mensen zoiets moois aan te mogen leren! Dat is echt met geen woorden te beschrijven.
Maar nu eerst lekker slapen.
Blij 😀🙃
Wat een eerste jaar! Wat een fijne plek!
Wat voor super mooie momenten mogen we hier nog met z'n allen gaan beleven? Hoeveel gave herinneringen gaan we hier creëren? Ik verheug me erop!
Bruisend slapen nu, hihi! Gelukkig weet ik een goede ontspanningsoefening die me helpt om in slaap te vallen 🤣

Lieve groet,
Dory23 september 2019
Een gezellig vuurtje, ranja, mooie bloempjes...Alles staat klaar voor de behandeling van deze middag! Ik kijk er naar uit 😀

Energiebron
21 september
 
'Wil jij de chocotofs even naar de praktijk brengen?', vroeg ik na het boodschappen doen aan mijn zoontje. Toen hij een kwartier later nog niet terug was, ging ik toch maar eens kijken.
'Kijk mama, het paste allemaal net.'
Hihi! een berg aan overvloed 😉
Fijn weekend allemaal 🌞

Wat heb ik vandaag genoten van de schitterende bos bloemen die ik gister van een cliënt cadeau kreeg. Ze stonden vandaag te stralen in mijn praktijk tijdens de 2 behandelingen die ik vandaag mocht geven en elke keer als mijn oog er op viel, kreeg ik een lach op mijn gezicht! Dankjewel lieve... voor jouw mooie 🎁💐


18 maart 2018

 

Wat een fantastische Cursusdag! Nederland is weer 5 Bars-practitioners rijker! 
Hoe mooi om te zien dat aan het einde van de dag 5 super stralende mensen afscheid nemen van elkaar. Er ontstaat een band, een groepsenergie die je niet kunt beschrijven.

En zo gaaf ook dat er vandaag een meisje van 6 en een van 9 jaar bij was. Samen met hun moeder namen zij deel aan de Cursus. 

Zo waardevol om samen met je kind zo'n dag te beleven💜 En deze twee dametjes pikten het zo makkelijk op...Hihi! Daar konden de volwassenen jaloers op zijn😉 Kinderen staan nog zo in hun 'weten'!

 

Dankbaar zit ik nu na te genieten. Beelden flitsen door mijn hoofd. Van kleine handjes, die liefdevol moeders hoofd omvatten. En kusjes op moeders hoofd die als superbijdrage de behandeling verrijkten. En van de stralende ogen die na het eerste Bars proces blij in de mijne kijken.

Tja, en natuurlijk gewoon het warme gevoel van de gezelligheid en de lol. Want niet alleen werd er van alles geleerd en gedeeld, maar we hebben ook ontzettend gelachen. Tot tranen toe, Hihi! Heerlijk!

Dankjewel lieve mensen voor jullie aanwezigheid en jullie bijdrage aan deze magische dag 💜 
En dankjewel Hennie Hermans dat je deze dag wilde hosten en als 6e persoon wilde mee behandelen. Waardevol🎁

Ook zo'n dag beleven? En de Access Bars leren? Dat kan! Op mijn website lees je hier meer over. Of neem contact op😃

Lieve groet,
Dory


17 maart 2018
Morgen is het zo ver! Alles staat klaar voor de Access Bars Cursus! En op het laatste moment nog een extra aanmelding! Geweldig toch, als mensen de lichtheid van het moment volgen😃 Daar hou ik van! 
Van een lieve Access collega uit Haaksbergen, Judith Eijsink mocht ik een extra tafel lenen. Die was immers ineens nodig, Hihi! Wat fijn toch om zulke fijne collega's te hebben, die je helpen als het nodig is. Dus morgen ligt iedereen als prinsesjes op tafel tijdens de behandelingen!
Nu lekker op de bank samen met Hennie Hermans, die hier vannacht logeert. Morgen zal zij de class hosten. Dankbaar schrijf ik nu dit berichtje, met het vooruitzicht om morgen na een heerlijke dag, weer 5 nieuwe Bars practitioners te mogen verwelkomen 💜
 

8 maart 2018

 

Binnenkort mag ik weer genieten van de unieke samenwerking met Hennie Hermans van praktijk Kiva. Zij zal als host de Bars Cursus begeleiden die ik 18 maart geef in Eibergen bij praktijk Energiebron.
Wij hebben er al super veel zin in!

Ook nog meedoen? Dat kan! Er is nog ruimte voor jou 😃!

Kijk voor meer informatie op www.energiebron-masselink.nl of neem bij vragen gerust contact op.

Nog één ding! Wist je dat kinderen tot 15 jaar gratis deel mogen nemen onder begeleiding van een ouder?

Lieve groet,
Dory


Pagina leuk gevonden · 13 februari 
 
Ik zit na te genieten van de twee behandelingen die ik deze ochtend en middag heb mogen geven. 
Beiden dames hadden al vaker behandelingen ontvangen. Vandaag gaf ik de één een Bars- behandeling en de ander een Bodyproces.
Zo mooi om te merken hoe goed het lichaam de processen ontvangt, wanneer het deel van een aaneengesloten reeks is. 
Hoe makkelijk gaat het loslaten dan? 
Én hoeveel meer ruimte, rust en bewustzijn kan er dan ontstaan?!
Keuze creëert! En wat als kiezen voor een vervolg-behandeling je nog zoveel meer mag brengen. 

Wat is dat eigenlijk een Bodyproces? 
Binnen de Access Consciousness zijn er verschillende Bodyprocessen die je kunt aanbieden. Ze zijn er op gericht om je cellen weer terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat van zijn. 
Elk proces werkt in op een verschillend niveaus van jouw lichaam. 
Er zijn er die je helpen na traumatische gebeurtenissen. Of die je helpen om alles wat jouw lichaam heeft gekopieerd van anderen in jouw omgeving los te laten. 
Ook kun je een Bodyproces doen, dat je helpt om overtuigingen, oordelen en patronen die niet langer een bijdrage zijn in jouw leven, maar die je nog wel in je lichaam hebt opgeslagen, los te laten. 
Hoe mooi is het om mensen op deze manier in hun bewustzijn te plaatsen en ze bewust te laten kiezen, begeleid door een van deze technieken, voor degene die ze werkelijk zijn! 

Ja, namijmerend bij mijn mooie bos tulpen in het zonnetje dus😃...
Hoe wordt het nog beter dan dit? HIHI🌞

Wil jij ook ervaren wat een serie van 3 behandelingen jou kan brengen? Of wil jij een 6 weeks- of 4 maandscoachingstraject samen met mij aangaan? 
Mag ik jou op jouw weg naar meer bewust-'Zijn' begeleiden? En je helpen om meer en meer in jouw eigen kracht te gaan staan? 
Neem contact op voor de mogelijkheden! Of kijk op mij website!

Lieve groet,
Dory
www.energiebron-masselink.nl


8 februari 2018

 

Aan de studie! 
Vanavond heb ik cursusavond deel 4 van de numerologie cursus die ik volg bij Theo Jeukens. 
Vanavond bespreken we de torens; getallen die ons de weg wijzen op ons pad. Nu ben ik ze vast aan het uitrekenen. Huiswerk😉

Zo mooi om de inzichten die ik tot nu toe heb geleerd al tijdens mijn behandelingen toe te kunnen passen. Je hebt soms ineens een andere invalshoek van waaruit je iemand kan begeleiden op zijn of haar pad.
En ook in mijn gezins-situatie en tijdens familie- en vriendenbezoekjes heeft het al interessante inzichten geboden. Echt heel leuk! 
Zin in vanavond😃

Lieve groet,
Dory
www.energiebron-masselink.nl


Energiebron heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Wat een mooie middag! 
Vandaag hadden we één super leergierig meisje uit groep 8 voor ons Bars-project op basisschool De Schakel in Eibergen.

Zij mocht vandaag o.a. zelf aan de slag met het laten stromen van de energie bij degene aan wie ze een Bars-behandeling gaf. 
Maartje mocht ontvangen, terwijl ik samen met Doortje (mijn hoofd assistente😉) de punten aan haar uitlegde. Ze kon zo goed merken dat de energie stroomde. 
'Ik dacht dat het heel moeilijk was al die punten, maar het gaat eigenlijk automatisch!'

Maartje raakte zelfs zo ontspannen, dat ze even in slaap viel! Geweldig toch! 
'Ik kan dit mijn zusje thuis ook wel geven als ze niet kan slapen!'

Wat is het toch mooi om kinderen in hun kracht en hun 'weten' te plaatsen. 
'En stroomt het?', vroeg ik. 
'Ik voel mijn vingers prikkelen en mijn handen worden heel warm!'
'Dus stroomt t?'
'Ik denk t wel!'
'Denk je het of weet je het?'
'Ik weet het!'

Gaaf toch! Wat weet je allemaal, waar je denken je toch aan laat twijfelen? 
Dat is nou de kracht van je zo jong al verbinden met je eigen bewust'Zijn'. Daar heb je jouw verdere leven iets aan. Leren vertrouwen op je eigen waarnemen. Jouw gewaarzijn vóór je laten werken. 
Dankbaar dat we de Bars op school mogen aanbieden. Vandaag aan één. Maar het aantal doet er niet toe. Ieder persoon die ik op deze manier met zichzelf mag verbinden, ben ik super dankbaar voor!

Ik verheug me nu alweer op volgende week. Fijne avond allemaal!

Lieve groet,
Dory
www.energiebron-masselink.nl


Jippie! 
Vandaag dag 2 van ons 'Lekker Kind Zijn' project op basisschool De Schakel in Eibergen!

Benieuwd wat deze middag weer mag gaan brengen. Vorige week hebben Maartje en ik de deelnemende kinderen een behandeling laten ervaren. En vandaag mogen ze zelf aan de slag met het laten stromen van energie.

Wil jouw kind vanmiddag om 15.15 uur nog meedoen? Dat kan! Ze zijn van harte welkom


Energiebron heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd — met Judith Eijsink en 3 anderen.
Wat een waardevolle dag. 
Ik stond zoals jullie weten, vandaag met een stand op het 'A Place To Be'-festival bij centrum Goud.
Heel veel bijzondere mooie mensen leren kennen! 
Ieder kwartier een nieuw persoon. En hoe mooi is het om dan even verbinding te maken met elkaar op een heel speciaal niveau. Dankbaar voor deze ervaring 
Gaaf trouwens! We begonnen deze dag met een openingceremonie met alle standhouders; ieder een eigen trom of ratel en zo, vol energie en verbonden met elkaar beginnen aan deze dag. 
Super georganiseerd door Centrum Goud.

Energiebron heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Deze dag start met een behandeling bij iemand thuis! Heerlijk wandelend door de mist en genietend van de natuur, realiseer ik me hoe dankbaar ik ben. Vandaag is het de derde behandeling die ik aan deze cliënt mag geven. Zo krachtig om in 3 weken tijd 3 keer een behandeling te krijgen! 
Als iemand, om welke reden dan ook niet in staat is om naar mijn praktijk te komen, ga ik aan bij hun aan huis om een Bars en/of Bodyproces te geven. 
Blij wandelen ik naar mijn cliënt! Wat een super begin van de dag 

Ook behoefte aan een behandeling thuis of in mijn praktijk? Neem gerust contact op


23 januari 2018
 
 
Alles staat klaar voor de Bars-uitwisseling die ik zo met een
van de mensen die bij mij de Bars Cursus heeft gevolgd, ga doen. Hoe gaaf is het dat je elkaar een behandeling mag geven en
van elkaar mag ontvangen. Lekker even resetten!
En heerlijk een paar uur samen kletsen, lachen, bosbessen
eten (mmmm! Extraatje voor vandaag, hihi😃), bijpraten
en ervaringen uitwisselen. Ik verheug me erop! 

Energiebron heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Wat een mooie eerste dag van ons #Bars-#project #op #basisschool De Schakel! 
We hebben de kinderen kennis laten maken met energie en ze vervolgens een Bars behandeling gegeven. Zo konden ze ervaren wat de bars zijn en wat voor effect ze hebben op hunzelf en hun lichaam.

Heerlijk liggen in de klas op de tafels en volledig ontspannen. Ze genoten zichtbaar van de rust. 
'Ik weet niet precies wat ik voel, maar het lijkt wel of ik zweef'. 
'Is het fijn?'
'Ja, heel fijn!'
Met stralende gezichten, verlieten ze de klas. Ze verheugen zich nu al op de volgende keer. Dan mogen ze ook gaan ervaren hoe het is om de Bars te geven.

'Weet je wat heel cool is? Die ene waarbij je met je handen omhoog beweegt boven je hoofd. Die had... (een vorige cursist) bij ...(een klasgenoot) gedaan. En dat was echt gaaf! Ga je die zo ook bij mij doen😃en gaan wij die ook leren?'

'Always believe that something wonderful is about to happen'

De tekst op het shirt van één van de kids vandaag. Hihi, en 'Petrol'! 
Hoe gaaf is dat? 
De Bars verbindt je met het vertrouwen en het 'weten' dat er fantastische dingen mogelijk zijn als je ervoor kiest. En helpt je vol energie, petrol😉 te zijn! 
Wat wisten zij toen ze deze shirts vanmorgen aandeden?

Nu alweer zin in volgende week

Oja, en Doortje Dartel, mijn Barshoofd-assistent vond het super leuk om de schoolbanken weer in te gaan!

Lieve groet,
Dory
www.energiebron-masselink.nl


Net terug van de nieuwjaarsbijeenkomst van Bewust Achterhoek. 
Leuk! Netwerken en luisteren naar een lezing: 'Ga heerlijk vitaal 2018 in!'. 
Me aangesloten als lid bij deze groep bewuste mensen. En ik zal binnenkort ook op hun website te zien zijn. Gaaf! 
Wat mag deze stap me allemaal brengen? In ieder geval was het vandaag al een leuke bijeenkomst vol mooie ontmoetingen.

Lieve groet,
Dory
www.energiebron-masselink.nl


 

16 januari 2018

 

 

'Mama, mijn hoofd zit zo vol! Ik kan niet slapen!'
Daar stond mijn mannetje in z'n pyamaatje bij de deur. 
Wat fijn toch dat je dan iets kan doen! 
Knus samen op de bank, handen op zijn hoofd en 'Let the Bars run!'.


Dankbaar en nu nog aan het nagenieten over de lol tijdens het maken van deze selfie, hihi


Wauw, wat gaaf! Een avond vol verhelderingen😃 Ik heb vanavond deel 1 van een numerologie cursus gevolgd bij Theo Jeukens. 
En bizar hoe het blijkt te kloppen!
Dat we niet voor niets op een bepaalde datum worden geboren, is iets wat ik van binnen uit altijd al heb geweten. Maar hoe leuk om nu te merken dat mijn geboortemaand en dag mij een heel eigen verhaal vertellen en dat je een bestemmingsgetal hebt en een rode draad door jouw leven!

Ik ben o.a...
Een 5: Ja, dat ik van vrijheid hou, graag reis en mensen ontmoet, klopt precies. En dat ik niet graag iets 'moet', tja! Én ik hou van afwisseling. Hihi, klopt helemaal niet hoor😉 
Een 11: En inderdaad ben ik iemand die niet in een hokje past. Uniek, mijn omgeving begrijpt me niet altijd... (klopt heel erg. Gelukkig heb ik daar inmiddels vrede mee en zie ik mijn 'anders zijn' juist als mijn unieke talent) En je voelt en ziet dingen die andere niet zien. (Ach ja! Vond ik vroeger heel lastig. Nu zie ik ook dit als een gave!)
Een 8 als mijn bestemmingsgetal: 
Krachtig! Een sterk mens. Zowel gevoelsmens als denker met leiderskwaliteiten. En daar hoort een olifant bij. Hoe gaaf is dat?

Ja heel leuk om te doen. En het geeft ook zoveel inzichten over mijn kinderen, man en familie. Tja, wat een treffende beschrijving van hun en mijn karakter! 
En nu ik weet welke kwaliteiten ze vooral in hunzelf mogen gaan ontwikkelen, kan ik ze heel mooi begeleiden en snap ik sommige situaties echt beter.

Een super interessante cursus om te volgen. Een aanrader! En volgende keer dat je bij mij komt, kan ik je misschien helpen om aan de hand van jou getallen inzichten te verkrijgen. Wat is er vanaf nu nog meer mogelijk?

Nog even op de bank nu met een kopje thee en alle informatie laten bezinken. Het liefst zou ik nu alles uit gaan rekenen voor iedereen die ik ken en kijken of het klopt. Hihi, blijkt ook bij een 5 te passen; ongeduldig, wil alles het liefst nu. 
Dankbaar met deze keus! Blij naar bed zo!

Lieve groet, 
Dory
www.energiebron-masselink.nl


Energiebron heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Wat een geweldige dag! 
Vandaag heb ik een heel bijzondere Bars Cursus mogen beleven met één dame!
Zó fijn om één op één de Bars aan te mogen leren en met elkaar de diepte in te kunnen. Elkaar raken op een niveau van bewust-'zijn'! En het mooie was dat ook ik 2 keer mijn nieuwe tafel heb mogen 'inliggen', terwijl ik zelf de Bars ontving. 
'Doortje Dartel' mijn nieuwe assistent😉heeft het haar eerste cursus ook goed gedaan! Wauw! Wat een fantastische baan heb ik


 

4 januari 2018

 

 

Jippie!!! Een tweede tafel😃 Dit stond al heel lang op mijn verlanglijstje... En nu is het zo ver!

 

Het was wel een uitdaging om de super zware doos überhaupt in mijn autootje te krijgen. Gelukkig was Twan mee om te helpen. Samen hebben we de tafel net naar binnen gesjouwd. Dat verdient nu wel een massage, hihi!


Jippie! Verder met mijn creatie... 
De kinderen liggen op bed en nu met een heerlijke bak koffie mijn nieuwe Bars-vriendin verder van alle punten voorzien. Zó gaaf om te doen! 
Zondag wordt ze gedoopt😊 Ze heeft nog geen naam, maar die is aan het ontstaan. Hihi! Ideeën? Fijne avond allemaal😃


Energiebron
27 november 2017

Genieten van twee handen zo warm als 2 zonnetjes.... Heerlijk deze Verwendag🌞

 

Elkaar een behandeling geven en ons baden in een krachtig energiebad! Wouw! 

 

Samen met een van mijn Reiki-cursisten beleefde ik dit verwen-moment vandaag. Zelf weer eens een Reiki-behandeling ontvangen (heerlijk)  en haar een Bars-behandeling geven. Hoe gaaf is dit?! En wat een mooie aanvulling op elkaar!

 

Buiten waaide een ijskoude wind, maar wij genoten van ons eigen warme paradijs in ons lichaam! Wat als je het wonder echt in (je) handen hebt?


Energiebron heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd.

 

Twee jaar geleden volgde ik samen met mijn moeder mijn eerste Bars Class bij Caro Joy. 
En nu was mijn moeder vandaag host tijdens de Bars Cursus die ik faciliteerde aan ook een moeder met haar dochter. 
Zo bijzonder en herkenbaar voor ons beiden hoe het is om samen zo'n ervaring te delen. En in te zien hoe Access Bars ons leven totaal heeft veranderd en verrijkt
Wat gaat dit hen en hun omgeving brengen? 
Dankjewel voor deze super dag🌟
Gefeliciteerd Rabia en Destiny🎈...de wereld is weer twee Bars Pracitioners rijker!

 

18 november 2017

 

 

Na een dag vol spanning... voetbal wedstrijd, Sinterklaas die aankwam, schoen zetten... stuiterend naar bed. Tijdens het voorlezen even de Bars ontvangen van oma! En daarna eindelijk weer rust in zijn hoofd.

Klaar om ontspannen te gaan slapen!

 

Wat zal er morgen in z'n schoentje zitten?

 

 

Slaap lekker


Energiebron heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

 

Wat een mega gave creatie Vandaag hebben wij zoveel mensen kennis mogen laten maken met de Bars. 
In de Grolsch Veste stond ik deze middag en avond met een stand op het Ladies Business Event samen met Maartje Geverinck en Judith Eijsink.
Niet alleen bij onze stand, maar zelfs in de zaal tijdens een aantal lezingen hebben we verschillende aanwezigen de Bars mogen geven. Super! Volledig in de ontvangstmodus een lezing ontvangen van o.a. Annemarie van Gaal. Zo inspirerend en leuk om te doen!

En wat ik heel bijzonder vond, was dat ik van te voren echt dacht dat ik uit mijn comfortzone moest voor deze dag (zie mijn blog over je comfortzone die ik vanmorgen heb geschreven); ik vond het heel spannend om zo in de openbaarheid te treden. Hoe bizar te merken dat dit juist echt mijn ding was! Hihi! Ik vond het zo gaaf om mensen te inspireren en in hun eigen 'weten' te plaatsen en ze kennis te laten maken met de Bars. 
Zo zie je dat de magie echt ontstaat als je buiten je comfortzone stapt! Want wat als blijkt dat buiten die zone juist je kracht ligt en het eigenlijk juist heel vanzelfsprekend gaat?! Heel dankbaar ga ik nu slapen
Welterusten lieve mensen


Energiebron
30 oktober 2017

 

Vandaag de vierde dag van ons 'Lekker Kind Zijn' project op #basisschool #deSchakel in Eibergen!

Er waren onverwachte gasten... Een aantal geïnteresseerde kinderen, die ons eerst via het raam bekeken en later aanschoven om zelf een korte Bars-behandeling te ontvangen en te geven.
Zo mooi dat ze direct merkten wat het met hun deed😃 Hieronder een aantal reacties:

'Ik word er helemaal rustig van!' 
'Het is echt heel fijn!'
'Het voelt heel raar om zo ontspannen te zijn, maar heel fijn! 
'Ik denk niet meer' 
'Het voelt net zo als nadat ik een massage heb gehad, heel ontspannen'

Ook vandaag deed er weer een juf mee. Heerlijk ontspannen verliet ze 15 minuten later het lokaal. 'Dit zouden de kinderen elkaar kunnen geven tijdens de les om rustig te worden!'

Hoe gaaf zou dat zijn! Even tijdens de les elkaars hoofd 'leeg' maken om weer ruimte te hebben voor nieuwe input!

Stralend van de bijzondere ervaring, liepen we terug naar huis. Wat super om dit te mogen doen op school

Volgende week is de voorlopig laatste les. Dan mogen de kinderen iemand meebrengen om ze de Bars te laten ervaren. Nu al zin in!

En voor wie nog meer wil leren, staat er in december een ouder-kind cursus gepland. Zie mijn website voor meer informatie!

Lieve groet,
Dory en Maartje
www.energiebron-masselink.nl


16 oktober 2017

 

Vandaag was de derde dag van het 'Lekker Kind Zijn'-project op #basisschool 'de Schakel' in #Eibergen met Maartje Geverinck.

Vandaag deden er ook 3 juffen mee aan de Bars-uitwisseling. 
Zo bijzonder om te zien dat de jongen die al 2 keer eerder een middag had bijgewoond, moeiteloos zelf een behandeling gaf aan een van deze dames!
'Wat leuk, nu was ik een keer de meester', zei hij achteraf! 
En ook Maartje mocht nog even een behandeling ontvangen op onze speciale behandeltafel, bestaande uit voor de gelegenheid aan elkaar geschoven lestafeltjes😃

 

'Dit zouden we elke pauze even moeten doen', zei een van de juffen toen ze de tafel afklom. Mooi om de leraren en leerlingen dit te mogen laten ervaren op #school.

Er volgen nog 2 momenten na de #herfstvakantie, waarop kinderen en ouders kunnen ervaren wat Bars is. 
En daarna volgt een speciale #ouder#kind#Bars #cursus waar kinderen gratis aan mogen deelnemen (in aanwezigheid van een betalende ouder)!? 
Samen met je kind Bars uitwisselen na schooltijd. En zit jouw hoofd als ouder even vol kun je de hulp van je kind inroepen😉Hoe wordt het nog beter dan dat?

Lieve groet, 
Dory
www.energiebron-masselink.nl


9 oktober 2017

 

Dat was middag 2 van het 'Lekker Kind Zijn' project! Samen met Bars-collega Maartje Geverinck bij basisschool De Schakel 🌟

Dit keer met een bijzonder moeder & zoon moment. Samen de Bars leren, hoe leuk kan het zijn..? 😄

 

Dank Jullie Wel! 

Volgende week worden er nieuwe Bars punten behandeld. Tot dan! ✌️🙆

Lieve groet,

Maartje en Dory


5 oktober 2017

Weer in de schoolbanken! Super leuk! Samen met Maartje Geverinck ben ik het project 'Lekker Kind Zijn' gestart.

#Kinderen en leraren op #basisschool De Schakel in Eibergen laten ervaren wat de Bars kunnen bijdragen! En ze in contact brengen met hun eigen #Weten.

 

Met een grote rode bank sjouwden we afgelopen maandag van de één naar de andere klas, zodat we deze later konden gebruiken bij het geven van een Bars behandeling. 
Eén bijzondere jongen nam al deel aan de eerste les die wij organiseerden. 
Hij ontving een behandeling en was oprecht verbaasd. 'Ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Het is echt anders als alles wat ik gewend ben'.
'Is het fijn?' vroeg ik. 'Ja, heel fijn!'. 
Met stralende ogen ging hij nadien naar huis. Blij zwaaiend fietste hij het plein af.

Er volgen nog 4 lessen. 
Alle maandagen in oktober van 15.15-16.15 uur. Wie doet er mee? Voor slechts 15 euro!
Tijdens de laatste les mag het kind zelf een behandeling geven aan iemand van eigen keuze!

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, stuur een berichtje.

Lieve groet, 
Dory


13 oktober 2017

 

 

Wat een inspiratiebron! 
Volledige overgave! 
Heerlijk languit op onze poef ligt Loek, onze konijnenvriend gewoon te 'Zijn'! 
Hoe mooi is het als je jezelf zo aan het moment van niets doen kunt overgeven? Een les op hoog niveau🐇 
Mooi hè, hoe je omgeving bij kan dragen als je er voor openstaat. Zelf dit wijze voorbeeld vanavond maar eens opvolgen😉
Fijn weekend allemaal!


2 oktober 2017

 

 

Wauw! Wat een fantastische dagen heb ik beleefd tijdens de Foundation class met Merlijn Wolsink als Facilitator en Renée Brillemans als host!

Er is zoveel geshift in mijn 'Zijn' en ik heb toegang tot zoveel meer bewust'Zijn'. 
Ik heb nieuwe lichaamsprocessen eigen gemaakt en nieuwe inspirerende mensen mogen ontmoeten. En veel nog sluimerende oude patronen opgelost...moeiteloos! Wat als het allemaal zoveel gemakkelijker kan? Alles begint met een keus!

 

Access Consciousness helpt je om te weten wat je weet. Opent de deuren naar je eigen bewust'Zijn'. 
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Dankjewel Merlijn, Renée en mede-cursisten voor jullie bijdrage. Ik ben dankbaar dat ik met jullie samen deze stap op weg heb mogen bewandelen


30 september 2017

 

 

Chineng Qigong doen op het strand voor mijn cursus begint! Wat een begin van de dag😃 Haren in de wind, voeten in het zand en de golven die tot vlak voor mijn voeten komen. 
Eén met de elementen... Verbonden met de bron! Wat een mooi leven


30 september 2017

 

Op deze magische plek, de Lourdes kerk in Scheveningen, vindt de 4 daagse Foundation-class plaats die ik momenteel aan het volgen ben bij Merlijn Wolsink.

Inmiddels zijn dag 1 en 2 achter de rug en er is nu al zoveel veranderd in mijn lichaam en bewustzijn. 
Ik ervaar dat mijn lichaam pulseert van de energie. En de body-processen die we aangeleerd krijgen zijn zó krachtig; op cellulair niveau vindt er directe verandering plaats als je ervoor kiest. 
Ook merk ik verschuivingen in alle lagen van mijn bewustzijn. Ik ben me nu zoveel meer gewaar van alles om me heen en ik kan steeds beter kiezen om de ruimte en energie te zijn die ik werkelijk ben buiten de verwachtte patronen om. Hoe wordt het nog beter dan dat?

En het mooie is dat ik alle processen die ik nu aangereikt krijg, vanaf maandag direct mag gebruiken in mijn praktijk Energiebron.
Wat voor verandering ben jij bereid te kiezen samen met je lichaam? Wat voor lichaamsprocessen mag ik voor jou faciliteren? Hoeveel meer bewustzijn wil jij ervaren?
Laat het me weten als je ergens hulp bij nodig heb. Ik begeleid je graag 😃

 

 

Lieve groet, 
Dory
www.energiebron-masselink.nl


29 september 2017

 

Wat een warm welkom in Scheveningen! 
Samen met mijn moeder reed ik gisteren heerlijk kletsend vanuit Amersfoort, naar het hotel waar ik 4 nachtjes mag overnachten. Samen even genieten van ongestoord samen'Zijn', wandelen over het strand en sushi eten, mmm! 
Wat een fantastisch begin om deze Foundation te beginnen met één van degene die mij zo'n krachtige foundation in mijn leven heeft gegeven. Grappig ook, dat ik 40 jaar geleden ook in Scheveningen besloot dat het tijd was om geboren te worden. Toen mama hier was, begonnen de weeën. Hoe bijzonder, dat ik hier nu weer opnieuw 'geboren' mag worden? 
Toen ik 's avonds in mijn bed kroop, vond ik een klein doosje onder mijn kussen met daarin 3 bonbons en een klein engeltje... Wat ben ik toch dankbaar met zo'n lieve moeder én vriendin!


27 september 2017

 

Klaar voor de Foundation! Een 4 daagse cursus van Access Consciousness, waarin je de basis legt voor nog meer Bewust'Zijn'. 
Klaar? Nou ja, bijna dan! Konijn en Wolfje, 2 lieve vriendjes van Jelle en Twan liggen al klaar met héél veel knuffels van hun erin, zodat ik niet zo alleen ben komende 4 nachten in het hotel. Nu alleen mijn backpack- rugzak nog vullen.

Goede oude herinneringen komen omhoog terwijl ik de tas van zolder pak. We hebben zoveel prachtige reizen gemaakt met deze tas op mijn rug. Backpackend door o.a. Australië, Thailand, Peru, Mexico, Amerika, Belize en Guatemala...allemaal reizen die nog op mn netvlies staan en die zoveel moois op mijn pad hebben gebracht. 'Zijn' in het moment en volgen waar je intuïtie je heen brengt. Fantastisch was dat. 
En nu... Scheveningen! De Foundation, weer een nieuwe reis. Op weg naar nog meer Dory! Nog dichter bij mijn ware 'ik' komen en mijn eigen funderering verstevigen. Bij Merlijn Wolsink, met Renée Brillemans als host, ga ik dit avontuur aan.
Ik heb er Super veel zin in! 
Meer Bewust'Zijn' en nieuwe bodyprocessen die ik mag gaan leren en nog zoveel meer. En al deze tools mag ik daarna weer gaan gebruiken als verrijking tijdens mijn behandelingen. Hoe wordt het nog beter dan dat😃?
Wat zullen deze dagen straks voor jou kunnen toevoegen tijdens één van de behandelingen die je bij mij volgt? Voor jouw Fundering? Voor jouw 'Zijn'?

 

Ik hou je op de hoogte van t komende avontuur... ! Nu eerst lekker in het zonnetje mijn tas inpakken.

Scheveningen here I come!


 

19 september 2017

 

 

 

Wat een cadeautje is het toch om je kindjes voordat ze gaan slapen nog even Bars te kunnen geven. 

 


Ze waren zo onrustig vanmiddag en konden de rust voor het slapen gaan maar moeilijk vinden. De Bars hielp ze om in slaap te vallen.

 

 

Wat fantastisch toch 😃


2 augustus 2017

In alle vroegte 😉opgestaan...

Het is 7 uur en ik zit aan m'n ontbijt. Vakantie verandert je perspectief op vroeg, Hihi! Ik ga zo naar huis om een Bars behandeling te mogen geven aan één van mijn cliënten. Ik kijk er naar uit om na 2 weekjes af en toe naaste familie en vrienden te hebben behandeld op de camping, mijn praktijkruimte weer te mogen gaan gebruiken. 

Al hoewel de charme van het geven van een Bars behandeling in een bootje echt onvergetelijk is. En ook het zittend op een relaxstoel behandelen van mijn zoontje die liggend op mijn schoot en kijkend naar ons zelf gemaakte kampvuurtje geniet van de Bars, is een moment dat ik niet snel vergeet. Zo warm, vredig en liefdevol! Super inspirerend😃 

Hoe wordt het nog beter dan dit? 

 

Maak er een super dag van allemaal 

23 juli 2017

 

 

Echt een magische middag! Gisteren zijn we met z'n viertjes in ons rubberen roeibootje naar een privé strandje gevaren. Picknicken, waterpret, zandkasteel bouwen en uitkijkend over het meer liggend in het bootje eerst mijn man Bars gegeven en daarna mijn jongste zoontje! 
Zó ontspannen...het geluid van het water, de zon op onze huid en hoog in lucht naderen de ganzen die even later landden midden op het meer. De stilte, de rust, de energie om ons heen. Echt genieten! 

 


Ik merk dat Sander de laatste restjes spanning van de afgelopen paar weken loslaat onder mijn handen. Hij heeft net een verbouwing van zijn winkel achter de rug met een super mooie Lidl tot gevolg. En ook Twan geniet zichtbaar van dit rustmoment samen. Wat fantastisch om na de behandeling heerlijk het heldere natuurwater in te duiken.

 

De vakantie doet ons alle vier goed.


 

Vandaag was het zover...Angelique Olijve mocht heerlijk genieten tijdens haar op moederdag gewonnen cadeau-behandeling. Haar moeder gunde haar echt even deze tijd voor haarzelf en had Angelique opgegeven voor deze win-actie.
Wat een cadeau om te ontvangen van je moeder

Mooi toch, om na de behandeling te horen dat ze zicht zo licht voelt van binnen en zich een stuk leger voelt en meer ontspannen. 
Wat een fantastisch beroep heb ik toch! Er is voor mij niets fijner dan mensen te helpen om tot zichzelf te komen. 
Met een grote glimlach op haar gezicht namen we afscheid: 'Als je straks cursussen aanbiedt kom ik dit zeker bij jou leren'.

Wil jij je ook weer even opladen...? Neem dan gerust contact op.

Lieve groet, 
Dory
www.energiebron-masselink.nl